Concert Delia, parada portului popular și foc de artificii la Festivalul Lubeniței,...

Concert Delia, parada portului popular și foc de artificii la Festivalul Lubeniței, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Locuitorii din județul Timiș, și nu numai, sunt așteptați să participe la Festivalul Lubeniței, desfășurat în localitatea Gottlob și care a ajuns în acest an la ediția cu numărul unsprezece. Potrivit reprezentanților Primăriei Gottlob, festivalul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș și are loc în perioada 3 – 4 august. În cadrul evenimentului care în acest an se desfășoară la concurență cu Ziua Timișoarei sunt planificate o mulțime de activități.

Astfel, festivalul începe sâmbătă, 3 august, la ora 18.00, din faţa școlii din Gottlob, cu majoretele din localitate, formaţia de dansuri Florile Gottlobului, formaţia de dansuri Julii Iosifalăului, parada portului popular, fanfara de la Recaş.


Între orele 18.30 şi 20.30, pe scena amenajată lângă baza sportivă va avea loc un spectacol artistic oferit de majorete şi formaţiile de dansatori. De la ora 20.30 pe scenă vor urca Vasile Conea, Cornel Brici, Simona Nicolae și Mariana Vărărean, acompaniați de formație, iar de la ora 22.30, va concerta Delia. DJ Party Zone Events va încheia prima seară a evenimentului, iar participanții vor avea parte și de un foc de artificii.

În cea de-a doua zi, duminică, 04 august, pe scena Festivalului Lubeniţei vor urca, de la ora 19.00, Petrică Velescu, Corina Tudor, Ancuța Fleșariu, Cornel Brici, Simona Nicolae și Mariana Vărărean, acompaniați de formație. De asemenea, atmosfera va fi întreținută, spre finalul evenimentului, de DJ Party Zone Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.