Primarul Timișoarei și subordonații, muți în scandalul tăierii gazului. Ce mesaj propagandistic...

Primarul Timișoarei și subordonații, muți în scandalul tăierii gazului. Ce mesaj propagandistic transmitea Robu pe Facebook când E.on anunța măsura radicală

0
DISTRIBUIȚI

E.on a început procedura de debranșare de la gaz a Colterm așa cum a avertizat, operațiune care va dura mai multe ore. Acțiunea a fost amânată până în ultimul moment în speranța că se va plăti din datoria acumulată în ultima perioadă. Astfel, cei aproximativ 60.000 de abonaţi ai Colterm vor rămâne fără apă caldă.

După ce am publicat  informaţia în exclusivitate despre avertismentul E.ON, am încercat să-i contactăm telefonic pentru a comenta această situaţie pe directorul Colterm, Emil Şerpe, dar şi pe Nicolae Robu, primarul Timişoarei, şi pe Robert Kristof, city-managerul oraşului.


Niciunul dintre cei trei nu a răspuns la telefon sau la mesajele scrise transmise.

În schimb, Nicolae Robu, extrem de vocal în alte situații, în timp ce E.on trimitea avertizări asupra întreruperii alimentării cu gaz metan, a avut timp să scrie pe pagina sa de Facebook un nou mesaj, în cel mai pur stil propagandistic. „Iată cum ne văd oraşul alţii. În timp ce unii trăitori îl el îl tot împroaşcă cu noroi, trâmbiţând că el ar fi surclasat ba de X, ba de Y, indicate drept modele, oraşe pe care, de fapt, ei nu le cunosc decât din trâmbiţările unora ca ei -deci, care nici ei nu le cunosc”, a scris edilul, pe reţeaua de socializare punând un link al unui articol din luna iunie publicat de un site polonez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.