Echipaje de urgență din două județe, mobilizate pentru căutarea unui bărbat care...

Echipaje de urgență din două județe, mobilizate pentru căutarea unui bărbat care a sunat la 112 după ce i s-a făcut rău pe câmp

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 a pus pe jar echipajele de urgență din Timiș, fiind mobilizate ulterior și forțe din Arad.


Conform ISU Timiș, „în jurul orei 10.42 o persoana de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzând dureri de cap și stare de leșin. În timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia rămânând deschisă. Cu ajutorul aplicației Cord Com s-a determinat raza de acțiune. În consecință au fost dispuse măsuri de căutare a persoanei posibil inconștiente”.

În căutarea bărbatului au pornit trei autospeciale de serviciu cu doi subofițeri, 16 subofițeri și un câine de căutare-salvare, o autosanitară SMURD, o autospecială ACI, o șenilată și o autospecială canină, un voluntar cu câine de căutare-salvare, volunatrii de la SVSU Mașloc, forțe din cadrul IPJ Timiș, dar și elicopterul SMURD.

Ulterior s-au alăturat căutării și un echipaj de căutare salvare de la Detașamentul Arad, însoțit de câinele de căutare și voluntari de la SVSU Zabrani, care execută o misiune la limita județelor Arad și Timiș, sprijiniți de 13 voluntari SVSU, doi polițiști și doi jandarmi.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.