Scena din Parcul Rozelor, încă în paragină la doi ani după ce...

Scena din Parcul Rozelor, încă în paragină la doi ani după ce a fost distrusă de o furtună. Ce sumă va fi alocată pentru reabilitare

0
DISTRIBUIȚI

parcul rozelor

La aproape doi ani de la furtuna puternică din Timișoara, care a distrus și scena din Parcul Rozelor, aceasta se află tot în paragină. Astfel, este cea de-a doua vară în care nu s-au putut organiza diferite evenimente în aer liber care de obicei aveau loc în Parcul Rozelor.

Abia în acest an a fost finalizată expertiza comandată de Primăria Timișoara în vederea stabilirii intervențiilor de consolidare a scenei, astfel că reprezentanții municipalității au făcut încă un pas cu scopul de a o reabilita.

Astfel, în ultima ședință a Consiliului Local Timișoara, a fost propus un amendament la proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local al primăriei pe anul 2019, care prevede transferul acestui obiectiv pe lista de investiții a Casei de Cultură a municipiului.


Reprezentanții Primăriei Timișoara sunt dispuși să aloce peste 100.000 de euro pentru reabilitarea scenei din Parcul Rozelor.

„În Secțiunea Dezvoltare, Obiectivul PT plus execuție reabilitarea scenei de spectacole din Parcul Rozelor se transferă pe bugetul listă de investiții a Casei de Cultură a municipiului Timișoara, cu valoare de 564.000 de lei, din care creditul de angajament este de 500.000 lei”, scrie în amendamentul votat de aleșii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.