EXCLUSIV Inspectoare de la OPC, acuzate de luare de mită de către...

EXCLUSIV Inspectoare de la OPC, acuzate de luare de mită de către DNA Timișoara. Ce au putut să ceară pentru a nu închide o societate comercială

1
DISTRIBUIȚI
Marinela Iliaș susține că nu a luat mită și că totul este o înscenare

Două inspectoare din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Timiș au fost ridicate, astăzi, în urma unei operațiuni a DNA Timișoara și a polițiștilor DGA. Conform primelor informații, totul a pornit de la denunțul patroanei unui salon de înfrumusețare din centrul Timișoarei care a fost verificată de Maria Pârvulescu și Marinela Iliaș, care a și condus, în trecut, comisariatul Timiș al OPC.

Acestea i-au spus patroanei că au venit în urma unei sesizări și că, în mod normal, ar trebui să-i dea o amendă usturătoare și să-i suspende activitatea.


Patroanei i s-a oferit și o altă variantă – să primească avertismente și, în schimb, cele două să beneficieze gratuit de servicii de coafură, manichiură, pedichiură gratuit timp de un an de zile. Pârvulescu a cerut să-i fie plătit și un bilet de avion dus-întors pe ruta Timișoara – București deoarece trebuia să meargă într-o delegație și o ședință de epilare definitivă.

Cele au fost audiate și puse sub acuzare sub acuzația de luare de mită, hotărându-se cercetarea în stare de libertate  a acestora sub control judiciar pentru 60 de zile, având interdicția de a profesa. La ieșirea din sediul DNA Timișoara, Iliaș a susținut că ”Nu pot să vă spun. Nu mai contează. Lasă-ne. Doamne ferește. Lucrez de 30 de ani în instituție. Luam mită acum la pensie. Bine-nțeles că a fost o înscenare”.

1 COMENTARIU

  1. Nu a luat mita – a luat servicii pe mita, tot una este. Credeam ca domnisoarele si domnitele se epileaza nu DOAMNELE, cele in prag de pensie. Daca mergeati in piata Doina in urma unei sesizari plecati cu morcovul in traista, asa ca mai bine la coafor cu parul la ,ierbar, a se citi dosar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.