Femeie din Timiș, anchetată după ce a abandonat cadavrul mamei într-o pădure....

Femeie din Timiș, anchetată după ce a abandonat cadavrul mamei într-o pădure. Ce explicație halucinantă a dat

0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 53 de ani este cercetată pentru profanare de cadavre după ce a abandonat trupul mamei sale decedate într-o pădure, pe motiv că nu are bani de înmormântare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, femeia în vârstă de 86 de ani, din orașul Lugoj, a murit în luna martie a acestui an.


În loc să o înmormânteze, fiica acesteia, de 53 de ani, a dus cadavrul cu un cărucior într-o pădure din apropiere, unde l-a abandonat.

Totul a ieșit la iveală ieri, când nepotul femeii moarte a sesizat polițiștii cu privire la faptul că nu mai poate lua legătura cu bătrâna. Imediat, oamenii legii au deschis o anchetă și au aflat de la fiica acesteia că i-a abandonat trupul în pădure imediat ce a murit.

Fiica femeii le-a spus oamenilor legii că a recurs la acest gest pentru că nu avea bani să o înmormânteze.

Polițiștii timișeni au mers în pădure, în zona indicată de fiica bătrânei, unde au descoperit mai multe oase și un craniu, dar și bucăți din căruciorul cu care cadavrul a fost transportat.

Fiica femeii a fost reținută, ieri, pentru 24 de ore, iar în prezent este cercetată în stare de libertate pentru profanare de cadavre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.