Flagrant cu 800 euro șpagă pentru un polițist din Timișoara. Ce trebuia...

Flagrant cu 800 euro șpagă pentru un polițist din Timișoara. Ce trebuia să facă în schimbul banilor

0
DISTRIBUIȚI

Flagrant realizat, aseară, de polițiștii de la DGA Timiș în Shopping City Timișoara  – un bărbat și o femeie au fost prinși în flagrant când ofereau 800 de euro șpagă unui agent de la Serviciul arme, explozivi, substanțe toxice.


Totul a început în momentul în care, în urma unui control de rutină, polițiștii din Piața Mehala au observat că printre vechituri, o țigancă vindea și un pistol vechi.

Arma a fost ridicată și s-a întocmit dosar penal fiind transmis celor de la Serviciul arme care urmează să expertizeze pistolul. Când femeia a fost chemată la audieri, bărbatul acesteia i-a spus polițistului că se pot înțelege ca să ”omoare” dosarul. Polițistul a fost de acord, dar și-a anunțat colegii de la DGA.

Ieri, agentul s-a întâlnit cu cei doi la mall și după o discuție, bărbatul s-a dus în mașina polițistului și i-a dat 800 euro. Imediat a fost imobilizat, ulterior fiind ridicată și femeia și un martor la discuție. Cei doi soți au fost duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, procurorul decizând cercetarea acestora în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.