Fratele tinerei din Arad, atacată de fostul iubit, pe care acesta a...

Fratele tinerei din Arad, atacată de fostul iubit, pe care acesta a încercat să o apere primind un cuțit în inimă, a murit

0
DISTRIBUIȚI

Durere fără margini într-o familie din vestul țării. Fratele tinerei din județul Arad care a fost atacată de fostul iubit cu un cuțit, iar acesta a sărit să o apere și a fost înjunghiat în zona inimii, a murit, astăzi, la Spitalul Județean Arad.

Informația a fost confirmată de către reprezentanții Spitalului Județean Arad, care spun că inima băiatul a încetat să mai bată în jurul orei 12.00.


Tânărul în vârstă de 22 de ani se afla în stare foarte gravă, după ce a fost înjunghiat în zona inimii, în încercarea de a-și apăra sora.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Arad imediat după incident, iar după ce medicii l-au operat, a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Vă reamintim că un tânăr în vârstă de 32 de ani a înjunghiat, în noaptea de joi spre vineri, două persoane, pe fosta sa concubină şi pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, din judeţul Arad, iar în momentul în care a fost găsit de poliţişti a încercat să se sinucidă și s-a tăiat cu cuțitul. Întregul incident a fost transmis live pe Facebook.

Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean Arad, fata de 24 de ani având o rană superficială în zona toracelui, iar fratele acesteia o plagă înjunghiată în zona inimii. De asemenea, agresorul a fost internat în Secția de Chirurgie, cu o plagă înjunghiată în abdomen.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.