Fritz: ”Avem frigidere care fac comandă de lapte și noi mergem la...

Fritz: ”Avem frigidere care fac comandă de lapte și noi mergem la primărie să facem o cerere”. De ce acuză administrația Robu de cheltuirea aiurea a banilor și lipsă de viziune

0
DISTRIBUIȚI

Candidatul USR pentru funcția de primar al Timișoarei, Samuel Dominic Fritz, a declarat, aseară, în cadrul unui interviu la Televiziunea Europa Nova, că una dintre problemele care trebuie rezolvată este digitalizarea. ”Avem frigidere care fac comandă de lapte și noi mergem la primărie să facem o cerere.


Nu e normal”, a comentat Fritz. Acesta a susținut că trebuie acordată o mai mare atenție cartierelor Timișoarei, nu numai celor din zona centrală a orașului, modernizarea vizând înclusiv piețele pe care ”eu nu văd secolul 21 în ele. Stau lângă Piața Iosefin, merg des acolo și nu vreau să spun cuvântul, dar este mizerie. Am spus cuvântul”.

”Cheltuim banii aiurea inclusiv pe proiecte foarte dubioase, gen palmieri, fântâni cântătoare și așa mai depare, studii de fezabilitate pentru metrou, proiecte un pic așa departe de realitate și nu mai reușim să facem investiții pentru viitor. Asta îmi spune că avem o administrație care nu mai are o idee pentru Timișoara de mâine, iar lumea în jurul nostru se schimbă, se schimbă extraordinar de rapid. Dacă Timișoara azi nu își face repede o idee care este identitatea noastră, care este caracterul nostru, care este economia noastră pentru mâine, peste cinci, peste zece ani, atunci pierdem. Încă ne merge, comparat cu alt orașe din România, destul de bine, dar competiția nu este Băcau, Cluj sau Constanța, competiția e cu orașele din occident”, a declarat candidatul USR.

.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.