Gruparea care falsifica euro și cumpăra cai de pe OLX, anihilată după...

Gruparea care falsifica euro și cumpăra cai de pe OLX, anihilată după o operațiune DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

Operațiune a DIICOT și a polițiștilor de la Serviciul de combaterea în această dimineață pentru anihilarea unei rețele specializate în falsificare de euro.


În această dimineață, s-au descins la cinci adrese din județul Hunedoara unde au fost descoperite peste 100 de bancnote falsificate de 50 și 100 euro, dar și imprimantele și calculatoarele folosite.

”Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie a acestui an, membrii grupării infracționale ar fi acționat pentru plasarea, pe raza județului Caraș Severin, de bancnote contrafăcute, de 50 și 100 de euro, sub pretextul cumpărării, prin intermediul internetului, a unor cabaline, de la diferite persoane din Caraș-Severin. Același grup infracțional ar fi acționat și pe raza județelor Gorj și Olt, fiind înregistrate cazuri similare de plasare de bancnote contrafăcute”, se arată în comunicatul polițiștilor. Caii cumpărați de pe OLX.ro nu au fost până acum recuperați.

Patru persoane au fost duse la audieri fiind acuzate de  constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în falsificare de monedă, punerea în circulație de valori străine falsificate și înşelăciune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.