Hoți care acționau într-o parcare de pe autostrada A1, prinși în flagrant...

Hoți care acționau într-o parcare de pe autostrada A1, prinși în flagrant și opriți cu foc de armă, dar lăsați apoi în libertate

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timiş au organizat în noaptea de luni spre marţi o acţiune de combatere a furturilor comise în parcările şi spaţiile de servicii de pe autostrada A 1, foarte frecventate în această perioadă în care românii plecaţi în străinătate vin în ţară. Potrivit unor surse citate de adevarul.ro, la acţiune au participat poliţişti de la Investigaţii Criminale, dar şi agenţi de poliţie de la Recaş, Făget şi Belinţ.

Conform aceloraşi surse, în jurul orei 3.00, în parcarea de la km 482, zona Recaş, sensul Timişoara – Deva, poliţiştii au prins în flagrant patru persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani care încercau să fure dintr-un camion.


Potrivit poliţiştilor, doi dintre hoţi stăteau „de şase” în timp ce ceilalţi doi încercau să intre în camion. „Pentru a-i prinde, un coleg a tras un foc de avertisment în plan vertical”, a dezvăluit unul dintre poliţiştii prezenţi la acţiune pentru adevarul.ro. În final, cei patru au fost prinşi şi duşi la Poliţia Recaş pentru cercetări. Reprezentanţii IPJ Timiş au confirmat acţiunea, pentru sursa citată, declarând că prin decizia procurorului de caz cei patru sunt cercetaţi în stare de libertate pentru tentativă de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.