Imagini din cimitirul-junglă din Timișoara, trimise de o cititoare PRESSALERT.ro

Imagini din cimitirul-junglă din Timișoara, trimise de o cititoare PRESSALERT.ro

3
DISTRIBUIȚI
<


p> 

Buruieni mai înalte ca omul, ambrozie, mizerie, căi de acces blocate – așa arată cimitirul din Calea Lipovei din Timișoara. O cititoare ne-a transmis mai multe fotografii și a povestit un incident  petrecut duminică acolo.

”O bătrânică a căzut pentru că s-a împiedicat de buruienile gigante. Se lovise tare . Nu m-am pus să-i fac poze,am preferat sa o ajut. Dar am făcut poze după incident.  Ce înseamnă bătaia asta de joc??? Pentru ce se plătesc aceste firme care ar trebui sa se ocupe de întreținerea și curățenia în cimitire??? Ambrozie peste tot, buruienile (se vede in poze) au aproape doi metri, măturat între alei de ziua morților și atât. Știți care e răspunsul lor? Să își curețe fiecare locul!! Și între morminte? Pe alei?  Săracii bătrâni, după ce că au pensii de mizerie, se chinuie să întrețină locurile de veci , trebuie să își rupă picioarele că nu au loc de bălării, vi se pare un oraș european? Mie NU”, a scris cititoarea.

 

3 COMENTARII

 1. Nu e corect ce scrieti in articolul dumneavoastra, in sensul ca si in cimitirul din Calea Sagului e la fel !!! Oamenii trebuie sa faca ei curat la locurile ce le sunt concesionate, adevarat, dar de ce nu se ridica deseurile vegetale, in primul rand, apoi coroane, si alte materiale care chiar trebuie scoase din cimitire.
  Aleile centrala din Calea Sagului sunt pline de noroi dupa ce ploua, sau dupa ce fac ravagii angajatii pe acolo cu asa zisele lor lucrari.
  Si sa nu mai spun de sticlele de bauturi aruncate printre morminte si de nevoile pe care si le fac pe acolo tot felul de angajati ai cimitirului.
  Buruieni uriase, nu am mai vazut vreodata asa ceva, nici macar pe terenri lasate parlog !
  E o mare rusine tot ce se intampla in cimitire, si nu inteleg de ce administratia nu isi indeplineste indatoririlr pentru care noi platim la zi (și in plus cate ceva !!!).

  NU, Timisoara nu este un oras european.

 2. Locurile ce le sunt concesionate sunt locuri unde sunt îngropați înaintașii noștri(părinți, bunici, străbunici, strămoși) și alte rude(veri, frați, etc.),chiar dacă i-am zis adio la un văr, tot așa trebuie curățat mormântul din cimitir, sau dacă am luat la revedere de la bunici și străbunici/strămoși, nu mă interesează, trebuie să fie curățate locurile din cimitir, deci așa nu se poate, întâi plantele alea, de ele curățăm, apoi, celelalte monumente florale uscate pe care trebuie scoase, tocmai din cimitir, deci așa nu se mai poate lăsa așa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.