Informații noi în cazul criminalului de la Făget. Individul nu a folosit...

Informații noi în cazul criminalului de la Făget. Individul nu a folosit un cuțit pentru a-și ataca victimele. Ce antecedente avea

1
DISTRIBUIȚI

Surse din cadrul Poliției Timiș au anunțat că individul din Făget și-a atacat victimele cu o bâtă, și nu cu un cuțit, așa cum arătau primele date. În total, bărbatul a bătut cinci persoane, dintre care una a fost omorâtă în parc, iar a șasea a fost lovită cu mașina.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în total, Ionel Boldea a atacat, în această dimineață, șase persoane, dintre care pe una a omorât-o în parcul din orașul Făget.

Astfel, de dimineață, individul de 33 de ani a mers în parcul din orașul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat și o femeie, soț și soție, care făceau jogging, pe care i-a lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave.

Apoi, bărbatul s-a deplasat cu bicicleta lui cu care a venit în parc, pe care nu a furat-o, așa cum au anunțat surse judiciare inițial, către localitatea Temerești.


Pe drum, tânărul s-a întâlnit cu un tractor, în care se aflau două persoane, o femeie și un bărbat, care mergeau la câmp. Astfel, individul i-a bătut și pe aceștia. Apoi, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie aflată în cârje, pe care, de asemenea, a bătut-o.

La un moment dat, bărbatul a ajuns în curtea unui localnic din Temerești, de unde a furat o mașină. În momentul în care a dorit să iasă din curte cu autoturismul, individul a lovit cu mașina un alt bărbat.

Niculina-Claudia Julea, medic primar în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, ne-a declarat că trei dintre victimele bărbatului, toate bătute cu o bâtă, au ajuns în unitatea medicală.

Printre acestea se numără și soția bărbatului ucis în parcul Făget, care a fost transportată la Timișoara cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

„Au fost aduse la Timișoara trei victime, trei persoane de sex feminin, vârstnice toate trei. Una este în stare gravă, în comă, intubată. Cea de-a doua este tot în stare gravă, nu este intubată, este conștientă, cooperantă, cu traumatism cranio-cervical și de torace superior. Cea de-a treia pacientă are un traumatism cranian mai ușor. Toate trei pacientele au fost agresate cu o bâtă, nu sunt înjunghiate. Una dintre ele, cea cu traumatism cranio-cervical, după ce a fost lovită cu bâta, agresorul i-a înfipt-o în gât”, a afirmat medicul Niculina-Claudia Julea.

Deocamdată, nu se știe care sunt cauzele care au determinat comportamentul bărbatului, nefiind excluse posibilitățile ca acesta să fi consumat alcool sau droguri. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, fiind acuzat de loviri și alte violențe.

La ora transmiterii acestei știri, criminalul este căutat de zeci de polițiști din județul Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Cum adica „tânărul s-a întâlnit cu un tractor, în care se aflau două persoane”, poate „tânărul s-a întâlnit cu două persoane care se aflau intr-un tractor”…ca din text eu inteleg ca tanarul s-a intalnit cu tractorul, mai lipseste sa scrieti ca s-au si salutat 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.