Ionuț Nasleu, oficial director general al Piețe SA, fiind singurul înscris la...

Ionuț Nasleu, oficial director general al Piețe SA, fiind singurul înscris la concurs

1
DISTRIBUIȚI

Este oficial. Începând de vineri, Ionuț Nasleu, fostul consilier al lui Nicolae Robu, este noul director general al Piețe SA, o societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara. De altfel, Nasleu a fost și singurul candidat care s-a înscris în competiția pentru această funcție.

Vă reamintim că Ionuț Nasleu ocupa funcția de director general interimar al acestei societății de la începutul lunii aprilie, fiind numit după ce fostul șef, Victor Ștefan, a ieșit la pensie.


Înainte de a fi numit pe această funcție, Ionuț Nasleu a condus consiliul de administrație al Piețe SA. Ulterior, președinte interimar a fost numit un alt liberal, Ciprian Bogdan, de profesie medic, care în trecut a fost și director al Spitalului Județean Timișoara.

În luna mai a acestui an, postul de director al Piețe SA a fost scos la concurs, procedura de selecție cuprinzând două etape, ambele eliminatorii. Prima presupunea verificarea îndeplinirii condițiilor de eligibilitate, iar a doua, prezentarea/susținerea lucrării proprii privind „Eficientizarea activității Societății Piețe S.A.” și un interviu pentru candidații declarați admiși după prima probă.

Dintr-un anunț postat recent pe site-ul Piețe SA aflăm că singurul candidat care și-a depus dosarul pentru ocuparea funcției de director general al societății a fost Ionuț Nasleu, iar vineri s-a derulat ultima etapă din cadrul procedurii de selecție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.