K-lu și G. Roboțel au fost la înălțime în cadrul evenimentului TM...

K-lu și G. Roboțel au fost la înălțime în cadrul evenimentului TM Design Parties FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-138905627">

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc „Timisoara Design Summer Edition“, un „pop-up store” cu produse „designer made“. Evenimentul, desfășurat la Zaza Resto Pub, a inclus piese de design, accesorii şi haine din colecţia primăvară-vară, bijuterii, mobilier, obiecte şi decoraţiuni summerish pentru casă. Adică „tot ce ne trebuie să ne pregătim pentru o vară cu stil şi originalitate“, după cum au declarat organizatorii acestui eveniment.

Timișoara Design Days este realizat în parteneriat cu Cluj Design Days, o platformă de promovare și expunere pentru designeri autohtoni. Evenimentul a avut parte și de un party „la-nălțime“ la Zaza Roof Top la care încălzirea a fost asigurată de G. Roboțel. Sound-urile au continuat mai apoi alături de DJ K-lu, cel care în acest an a pornit și proiectul Ken Pith. K-lu va reprezenta orașul nostru joi în cadrul binecunoscutului festival Neversea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.