Ludovic Orban îi dezumflă puciul lui Robu: ”Gorghiu, Ardelean și Popescu, parlamentari...

Ludovic Orban îi dezumflă puciul lui Robu: ”Gorghiu, Ardelean și Popescu, parlamentari foarte implicați, serioși și extrem de importanți pentru PNL”

0
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reacționat, astăzi, la puciul pregătit de echipa lui Nicolae Robu de a scoate de pe listele parlamentare viitoare pe Alina Gorghiu, Pavel Popescu și Ben Oni Ardelean pe motiv că nu sunt din Timiș și sunt impuși de la București, cărora li s-a pregătit un vot de neîncredere în biroul permanent județean sub pretextul că nu ar fi ajutat filiala.

”Nu a fost stabilit că dăm un vot de încredere sau neîncredere acuma.


E un subiect de discuție, în filială, dar considerăm că e mai bine să amânăm discuția până dupa prezidențiale. Având în vedere că unii nu sunt din Timiș, s-a pus in discuție lucrul acesta, dacă nu e mai corect să lămurim lucrurile intre noi, acum, în perspectiva viitoarelor alegeri parlamentare, decât să apară obiecții când pentru ei ar fi prea târziu să își găsească alte oportunități, dacă cumva nu vor fi agreați”, a declarat Nicolae Robu pentru opiniatimisoarei.ro.

Întrebat de PRESSALERT.ro despre puciul lui Robu împotriva parlamentarilor, care de-a lungul timpului, nu au fost dintre adulatorii șefului PNL Timiș, Ludovic Orban a declarat că ”principala noastră preocupare este pregătirea alegerilor prezidențiale la nivel național. Același lucru le-am transmis și colegilor din filiale. Nu pot să comentez discuții. Cât privește parlamentarii de Timiș, sunt importanți pentru partid – Alina Gorghiu este vicepreședinte al Senatului, Ben Oni Ardelean este vicepreședinte al partidului la nivel național, Pavel Popescu – președintele comisiei de IT și a făcut parte din echipa care s-a ocupat de alegerile europarlamentare și referendum. Sunt parlamentari foarte implicați. serioși și extrem de importanți pentru PNL la nivel național. După rezultatele de la europarlamentare am decis să facem evaluare pe fiecare filială. La Timiș am trasat câteva linii de urmat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.