Mai multe mașini, distruse de un incendiu izbucnit în curtea unei secții...

Mai multe mașini, distruse de un incendiu izbucnit în curtea unei secții de Poliție. Pompierii au stabilit că este acțiune intenționată

0
DISTRIBUIȚI

 

Mai multe mașini de poliție au ars în urma incendiului care a avut loc în curtea Secției 5 de Poliție Constanța, după ce focul a izbucnit inițial la un microbuz.


Reprezentanții instituției spun că mașinile erau scoase din uz.

După efectuarea cercetărilor la locul producerii incendiului, reprezentanții ISU Constanța au stabilit, marți seara, că incendiul a izbucnit din cauza unei flăcări, cel mai probabil aprinsă cu o brichetă.

În urma incendiului, a ars în totalitate microbuzul, o autoutilitară, în proportie de 70% și cinci autoturisme, în cazul lor gradul de distrugere variind între 15 și 70 la sută. De asemenea, a ars și mașina a unui localnic, în proporție de 40 la sută. .

Din cauză că incendiul a fost anunțat târziu, focul s-a extins rapid de la o mașină la alta, acestea fiind parcate la distanțe mici una față de cealaltă.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă focul a fost sau nu vorba de o acțiune intenționată Reprezentanții Poliției Constanța spun că vehiculele care au ars erau scoase din uz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.