Ministrul Cuc pe șantierul autostrăzii Nădlac – Sibiu: ”Până la Sfânta Mărie,...

Ministrul Cuc pe șantierul autostrăzii Nădlac – Sibiu: ”Până la Sfânta Mărie, până pe 15 august, dăm drumul la ambele loturi”

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat în vizită pe șantierele loturilor II și IV din autostrada Nădlac- SIbiu a anunțat, astăzi, când vor fi deschise traficului.


”Avem o logică firească. Nu are rost să deschidem un lot mai devreme și unul mai târziu. Unul poate fi dat în trafic la 31 iulie, dar, ținând cont că mai are și lotul patru de finalizat o săptămână, cum am anunțat, până în Sfânta Mărie, o să dăm drumul concomitent la ambele loturi. Până la Sfânta Mărie, până pe 15 august, dăm drumul la ambele loturi ca să fim mai preciși. Ele sunt gata, se circulă, se mai montează elementele de siguranță, parapetele, am văzut că se mai trasează marcajele, descărcarea de la Holdea este aproape finalizată, arată foarte bine. Se mențin termenele și sper ca să finalizăm repede și evaluarea la procedura la cei 8,75 kilometri cu ecoductele acelea faimoase”, a susținut ministrul .

Întrebat dacă va veni la deschidere și dacă vine și premierul Viorica Dăncilă, Cuc a susținut ”Pe lotul patru am avut un antreprenor român care a avut o lucrare cu grad de complexitate foarte mare. Ca și român mi-aș dori să vin la deschiderea traficului. Importăm să facem autostrăzi, nu cine le inaugurează. Le pot inaugura șoferii, presa, Sunt ale oamenilor, nu ale unui ministru sau ale cuiva în mod special. Muncim pentru oameni. Nu ne interesează evenimentul să tăiem o panglică, ci să se circule pe autostrăzi. De asta stau pe șantiere și de asta cert constructorii când nu-și fac treaba cum trebuie pentru a le readuce aminte că au obligație față de români care plătesc aceste autostrăzi, să le dea și în exploatare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.