Ministry și The Casualties au strălucit la ediția din acest an a...

Ministry și The Casualties au strălucit la ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1147215766">

Ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș – desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Periam – Port (județul Timiș) – a adus în fața spectatorilor o serie de atracții din zona muzicii rock și nu numai, cele două zile de „nebunie“ fiind savurate pe deplin de către participanți.

Ca și în anii trecuți, spre deosebire de multe alte manifestări de acest gen, unul din atu-urile evenimentului desfăşurat în Periam – Port este acela că grație peisajului deosebit de la fața locului, a creat o atmosferă „de familie“. Prin urmare, și de această dată, au dispărut „barierele“ dintre artişti şi public, spre deliciul celor prezenți.

Formația sârbească Drink Or Die a început „ostilitățile“ vineri, la scena principală a evenimentului, cu un concert energic, piesele interpretate de trupa din Zrenjanin creând o încălzire cât se poate de potrivită pentru public. Mai apoi Luna Amară, Dirty Shirt, Siberian Meat Grinder și Altar au repurtat succesul scontat, dar adevărata atracție a primei seri a fost concertul în premieră în România al trupei americane Ministry.

Pionierii genului „industrial“ consuși de celebrul muzician Al Jourgensen s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, spectacolul lor fiind urmărit cu sufletul la gură de către fanii trupei. Membrii trupei s-au declarat vrăjiți de frumusețea locației aflate pe malul Mureșului, iar tobarul Derek S . Abrams le-a mulțumit organizatorilor pentru primirea de care au avut parte în cadrul festivalului Rock la Mureș într-o postare realizată pe contul de Facebook al acestuia. În prima zi a festivalului la Front Stage au evoluat printre alții Oneninghtstand, Dragoș Moldovan, Kazah și Katara, iar pe scena dedicată muzicii electronice sound-urile s-au succedat non – stop pe perioada întregului weekend, spre bucuria celor pasionați de petreceri cu beat-uri moderne.

În cea de-a doua zi a festivalului, capul de afiș a fost recitalul trupei americane The Casualties (aflați tot în premieră în țara noastră), punk-ul etalat de aceștia fiind savurat la cote maxime de cei aflați în fața scenei. Tot pe scena principală au mai evoluat Ska-nk, Paddy and the Rats, Rhemorha, Dead Idle și Frontierer. La scena principală după concerte distracția a continuat cu muzica „etalată“ de germanul DJ Martin Sprissler, iar la Front Stage, după concerte a fost prezent Zoleevee. La Front Stage, sâmbătă au evoluat Carousel, DDZ, Underwaves, Left Hand Path , Pandora și Dilluvian Collapse.

„Ne bucurăm că vremea a ținut cu noi și în ciuda previziunilor meteo pentru ziua de sâmbătă, am avut parte de condiții optime de desfășurare a evenimentului. Ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș a avut parte de aproximativ 10.000 de spectatori și ținem să le mulțumim tuturor celor prezenți pentru atmosfera creată “, au declarat organizatorii evenimentului Rock la Mureș.

Foto: Lucian Oprea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.