Mobilizare de forțe pentru prinderea unui deținut care a evadat de la...

Mobilizare de forțe pentru prinderea unui deținut care a evadat de la un punct de lucru din Timișoara UPDATE Mai multe ieșiri din oraș, blocate

1
DISTRIBUIȚI

detinut evadat

Mobilizare de forțe, astăzi, în județele Timiș și Arad, cu scopul prinderii unui deținut care a evadat de la un punct de lucru exterior. Bărbatul, condamnat pentru furt calificat, era închis la Penitenciarul Arad.

Penitenciarul Arad a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, că în jurul orei 13.00, deținutul Ion Murariu, în vârstă de 41 de ani, a părăsit un punct de lucru exterior din Timișoara. Bărbatul este condamnat definitiv la patru ani și șase luni de închisoare pentru furt calificat, fiind încarcerat în regim semideschis.

„În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratele de Poliție al Județelor Arad și Timiș, Inspectoratele Județene ale Jandarmeriei Arad și Timiș, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră”, a informat Penitenciarul Arad.

Reprezentanții instituției mai arată că părăsirea fără autorizare a unui punct de lucru aflat în exteriorul locului de detenție este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește cu închisoarea de la șase luni la trei ani.

„La momentul părăsirii punctului de lucru, deținutul era îmbrăcat cu tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, șapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el și era tuns capac.


Pentru orice informație cu privire la persoana în cauză apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul Arad, la numărul de telefon 0257 212 661, 0752 090 234”, a mai informat Penitenciarul Arad.

UPDATE Oamenii legii au organizat filtre la mai multe artere la ieșirea din Timișoara și verifică fiecare mașină, astfel că circulația este aproape blocată, spre nemulțumirea participanților la trafic.

1 COMENTARIU

  1. Pentru ca cineva doarme in post….pe banii contribuabililor….Timisoara e blocata,soferii sunt captivi in masini si transportul in comun e complet dat peste cap.Oare cine ne va cere scuze ptr nebunia din trafic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.