Robu îl laudă pe deputatul Popescu, bucuros că a scăpat de el...

Robu îl laudă pe deputatul Popescu, bucuros că a scăpat de el din filială

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu este încântat de faptul că deputatul de Timiș Pavel Popescu a fost ales președinte interimar al organizației PNL Sector 4 București.

„Cred că a fost o decizie bună de a i se oferi lui Pavel Popescu funcţia de preşedinte de filială de sector. Este un tânăr valoros, cu foarte multe calităţi, un tânăr ambiţios. Este un om de capitală și cred că este omul potrivit la locul potrivit.


Rămâne colegul nostru în continuare”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că numirea deputatului de Timiș Pavel Popescu ca interimar al filialei sectorului 4 din București vine la câteva zile după ce acesta și alți doi parlamentari de Timiș – Alina Gorghiu și Ben Oni Ardelean – au devenit subiect de discuții în interiorul filialei pentru a primi vot de neîncredere și de a nu mai fi puși pe listele de la viitoarele alegeri parlamentare pe motiv că nu sunt implicați în activitatea filialei sau au fost impuși de București.

De asemenea, liderul PNL Timiș a anunțat că joi a avut loc ședința Biroului Politic Județean, fiind constituită în cadrul ei echipa de campanie pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

„Am constituit echipa de campanie, structura de principiu, organigrama echipei de campanie, am făcut şi nominalizări, este o problemă internă a partidului. Noi ne pregătim deja de campania electorală, chiar vom avea imediat acţiuni pentru perioada de pre-campanie. Îl susţinem pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat, am fost inspiraţi când l-am susţinut acum cinci ani să candideze din partea PNL. Este un preşedinte care are prestanţă, este bine văzut în toate cercurile internaţionale, a făcut bine României prin prestaţia sa”, l-a lăudat Nicolae Robu pe Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.