Robu îi răspunde contracandidatului de la USR : „Nimeni din Primăria Timișoara...

Robu îi răspunde contracandidatului de la USR : „Nimeni din Primăria Timișoara nu a fost acuzat de corupție”. Ce sondaj secret a făcut

1
DISTRIBUIȚI

 

Nicolae Robu nu a dorit să comenteze faptul că Dominic Samuel Fritz este cel care va intra din partea USR în lupta pentru Primăria Timișoara, precizând că nu se va axa pe contracandidații săi în campania electorală, ci pe ce realizări are.

„N-o să comentez nimic. Am avut multe candidaturi la viața mea, am câștigat 28-30 de alegeri până acum. Niciodată nu mi-am vorbit contracandidații, nici de bine, nici de rău. Eu îmi văd de treaba mea, cine sunt, ce am făcut, cu ce mă laud ca realizări și ce am de gând să fac în coninuare, campaniile mele pe astea s-au bazat. De fiecare dată am prezentat ce parcurs în viață am eu, ce realizări am eu, pentru că așa ești credibil că și pe viitor vei obține realizăr, și voi prezenta ce voi face pe viitor. Asta este campania mea. Data trecută am avut 11 contracandidați, și acum probabil că voi avea foarte mulți”, a afirmat Nicolae Robu, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara.

De asemenea, edilul-șef i-a răspuns lui Dominic Samuel Fritz, care susținea că ”nu credem că putem să rezolvăm problemele Timișoarei dacă nu rezolvăm corupția și nepotismul din administrația publică”.


Astfel, Nicolae Robu a declarat că în Primăria Timișoara nu ar exista corupție.

„Nu vreau să comentez, deocamdată nimeni din Primăria Timișoara nu a fost acuzat de corupție sau dovedit corupt. Eu am deschis și o adresă de email special pentru a mi se semnala suspiciuni de corupție. Nu am primit nicio sesizare de așa ceva. Nu știu cine a făcut astfel de afirmații, oricine poate să facă, dar mai trebuie și susținute. Dimpotrivă, am avut articole foarte favorabile în presa străină în urma sondării investitorilor din Timișoara. Toți au spus că este zero corupție, că au fost tratați ultracorect în cadrul Primăriei Timișoara”, a afirmat Nicolae Robu.

Totodată, primarul Timișoarei a mai adăugat că nu se consideră câștigător al alegerilor locale de anul viitor, asta deși ar avea un grad de favorabilitate ridicat.

„Eu am spus inclusiv săptămâna trecută, sportiv fiind de felul meu, când intru pe teren, niciodată nu consider meciul câștigat de dinainte, indiferent de ce echipă am în jurul meu și de ce echipă am adversară. La fel am procedat în toate candidaturile avute în mediul academic și în politică. Niciodată nu m-am considerat dinainte câștigător. Da, și acum merg pe stradă, printre oameni, și acum am sondaje, recent doar pe Facebook, am un sondaj secret, și este foarte bine. Pe stradă, cel puțin între oamenii cu care vorbesc din cartiere, chiar am un grad de favorabilitate ridicat, dar care nu întotdeauna se traduce în vot, ăsta este un lucru cunoscut. Nu are rost să lansăm pronosticuri acum”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Robu intoxica ca cei din primarie nu sunt corupţi. Este logic ca cineva căruia, în urma şpăgii date i s-a aprobat ceva ilegal să nu reclame pe cel corupt care a încasat şpaga, pentru că atunci s-ar reclama şi pe el însuşi. De asemenea ar putea pierde şi bunul sau avantajul obţinut în urma corupţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.