Politețea nu costă nimic

Politețea nu costă nimic

0
DISTRIBUIȚI

De la artiștii care pe vremea Imperiului Roman cântau la liră am ajuns în vremurile noastre la cântătorii de șlagăre, adică muzicanții, care fie că o „ard“ pe populare de prin Maramu sau pe „Hey Brother“-ul semnat Avicii, au un rol important în desfășurarea oricărui eveniment cu ștaif menit să arate invitaților cât de „classy“ este organizatorul principal. Alături de ei, la loc de cinste se află și ursitoarele care negreșit e musai să execute și un dans țigănesc, dar și cvartetul de coarde. Chiar așa, cum ar arăta o nuntă cu fițe fără niște Beethoven în surdină la-nceput? Mai contează că pe măsură ce lumea îngurgitează cantități de alcool tot mai mari la fața locului se dezlănțuie distracția pe ritmuri de „Pușca și cureaua lată“ sau „Of, viața mea“? Deloc, căci aparențele de-nceput contează.

O altă categorie nelipisită de la sindrofiile, de acest gen sunt DJ-ii.


Cei care vin „la pachet“ sau nu cu orchestra de populară sau trupa de cover-uri. Cei care adesea au o viață grea, căci finalul acestor evenimente e întotdeauna un dezmăț provocat de licorile bahice consumate de ultimii mohicani care rămân pe baricade. Interacțiunea la aceste evenimente este și ea aparte. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine cineva la un DJ și se adresează cu „șefu“,  individul vrea populară. De pe malul stâng al Dâmboviței sau din inima Carpaților, în funcție de personaj. Mai sunt și cei care se adresează cu „boss“. Caz în care e clar că omulețul dorește manele. Eventual combinate cu reggaeton și latino. Un amestec de Despacito cu etno. Ceva de genul.

Nu lipsesc nici cei care cu un aer de superioritate îți șoptesc, „auzi n-ai putea să bagi ceva de chef?“. Ăștia-s ăia care vor de la Rammstein până la liquid drum and bass, sau de la Armin Van Buuren la psy-trance. În cele din urmă, există și oamenii care vin la DJ adresându-se cu „bună seara“. E o categorie pe cale de dispariție, dar aceștia au toate șansele să fie serviți „pe tavă“. Căci politețea nu costă nimic și cumpără orice!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.