Poliția în alertă. Jaf la o casă de pariuri din Timișoara, suspectul...

Poliția în alertă. Jaf la o casă de pariuri din Timișoara, suspectul s-a făcut nevăzut UPDATE Cum a procedat tâlharul FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

O casă de pariuri din Timișoara a fost jefuită această după-amiază, iar suspectul s-a făcut nevăzut. Poliția caută acum un bărbat de aproximativ 1,60 – 1,65 metri înălțime, slăbuț, îmbrăcat în haine verde-armată, pantaloni și șapcă negre.

Jaful a avut loc la o casă de pariuri din apropierea magazinului Lidl de pe strada Transilvania. Nu se știe încă dacă suspectul a folosit vreo armă pentru a o amenința pe angajata casei de pariuri sau ce sumă de bani a sustras, ancheta fiind în plină desfășurare.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform primelor informații, suspectul a stat la o masă, prefăcându-se că își pregătește un bilet de pariuri, dar de fapt așteptând momentul potrivit pentru jaf.


Când a rămas singur în agenția Superbet, alături doar de angajată, a amenințat-o pe aceasta cu un cuțit, cerându-i să îl ducă în zona securizată, de unde a sustras o sumă de bani. Polițiștii au luat amprente și încearcă să ridice probe ADN de pe pixul și hârtiile atinse de suspect.

UPDATE 2 Polițiștii au împânzit zona în căutarea suspectului, în timp ce anchetatorii o audiază pe angajata agenției jefuite. Aceasta a apucat să apese butonul de panică în timpul jafului, însă până la sosirea echipajului firmei de pază, suspectul se făcuse nevăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.