Preşedintele USR: „Sunt convins că următorul primar al Timișoarei va fi un...

Preşedintele USR: „Sunt convins că următorul primar al Timișoarei va fi un primar al Alianței USR-PLUS”

1
DISTRIBUIȚI

Dan Barna, preşedintele USR, se află astăzi la Timişoara pentru a participa la dezbaterea finală din competiţia internă pentru desemnarea candidatului pentru primărie, competiţie în care s-au înscris patru persoane.

În cadrul unei conferinţe de presă, Dan Barna a ţinut să laude filiala USR Timiş pentru faptul că este cea mai performantă din România, în condiţiile în care la alegerile europarlamentare din 26 mai a câştigat atât în judeţ, cât şi la Timişoara.

„Este o performanță de care suntem foarte mândri. Alianța USR-PLUS merge mai departe și știm că aici, în Timiș, există un pol puternic nu doar de civism și de responsabilitate civică de a merge la vot, dar și acea viziune pentru viitor de care România are atât de multă nevoie, pentru că în momentul de față speranța și perspectiva de viitor este asociată în foarte mare măsură cu ceea ce înseamnă Alianța USR-PLUS și din această perspectivă îi felicit pe colegii mei din USR, care aici în Timișoara și în județ au reușit să aibă acest dialog, să fie în relație directă cu cetățenii”, a afirmat Dan Barna.

De asemenea, preşedintele USR a precizat că este un lucru foarte bun organizarea unei dezbateri publice la care participă cei patru candidaţi care vor să intre în cursa pentru Primăria Timişoara.


Totodată, Dan Barna a susţinut că este convins de faptul că din 2020, Primăria Timişoara va fi condusă de candidatul Alianţei USR-PLUS.

„Ceea ce se va întâmpla în această seară, în această după-amiază, dezbaterea cu acei colegi care candidează pentru a fi nominalizați de către USR la primăria municipiului este un lucru foarte bun, exact în aceeași linie de partid și de alianță deschis către cetățeni. (…) Povestea USR este exact despre asta, despre faptul că niște oameni au decis să se implice politic, că nu se mai putea altfel, și iată vedem că după niște ani de zile, USR și Alianța USR-PLUS este la egalitate cu vechile partide PSD și PNL și din această perspectivă sunt foarte optimist că și în această seară vom avea o dezbatere interesantă. Invit cât mai mulți timișoreni să participe. Sunt convins că următorul primar al Timișoarei va fi un primar al Alianței USR-PLUS”, a declarat Dan Barna.

Potrivit reprezentanţilor USR, la dezbaterea publică organizată în această seară, de la ora 18.30, la Hotel Continental, sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

„Candidatul la primărie va fi ales prin votul tuturor membrilor. Acest vot va avea loc sâmbătă, el începe chiar de mâine printr-un sistem de vot anticipat. Indiferent de cine va fi nominalizarea USR la Primăria Timişoara, sunt convins că vom avea un candidat care va fi mult mai atent la nevoile timișorenilor, un candidat mult mai bun decât actualul primar Nicolae rRobu, iar în spatele acestui candidat se va afla întreaga echipă a USR-ului”, a precizat Dan Reşitnec, preşedintele USR Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Vax albina….o mare.deziluzie USRtimis! Daca ăștia sunt salvatorii urbei…i-am votat degeaba. Dezbaterea a fost fadă, o mascarada de pseudo întrecere intre candidați amatori și puerili, care la intrebarile anoste ale moderatorului (evident tot un coleg de partid), s-au întrecut doar in sloganuri de genul „trebuie sa facem…” fără să spună nimic concret,CUM vor să facă, fara angajamente ferme, doar vorbe goale. O mare pierdere de timp ptr cei aflați în sala; pe deasupra cenzurați/blocati de moderator in incercarea de a pune intrebari candidatilor. La nicio temă mai complexă cei 4 n-au făcut decât au elucubrat (mai ales Fritz, care în afară de proiecte culturale altceva nu stie), n-au avut răspunsuri convingătoare ori pertinente. Parcă erau clonele premierului Dancila.
    De fapt Bârna a venit în campanie prezidențială la Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.