Prezenţa SCM Timişoara în prima ligă, o formalitate. „Leii” îşi fac lotul,...

Prezenţa SCM Timişoara în prima ligă, o formalitate. „Leii” îşi fac lotul, nu fără dificultăţi după rezolvarea „dosarului” de la FIBA

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” au fost păsuiţi în cazul datoriilor şi aşteptau la începutul acestei săptămâni înştiinţarea oficială că vor fi prezenţi şi în ediţia viitoare a elitei. FR Baschet nu a făcut deocamdată nicio informare, dar conform surselor din jurul echipei SCM Timişoara a primit „OK-ul” după ce inclusiv FIBA ar fi trimis o informare care confirmă stingerea cazului.

Biroul Federal nu s-a întrunit săptămâna aceasta, mulţi membri fiind plecaţi, inclusiv preşedintele Horia Păun. Totul a rămas astfel pe săptămâna viitoare, când probabil se va confirma şi decizia în cazul clubului timişorean.


SCM-ul a început să-şi facă planurile pentru noul sezon, fiind totuşi sigură de prezenţa în Liga Naţională 2019-20. Drept dovadă că la finele lunii a fost prezentat Dragan Petricevic. De altfel, reputatul tehnician ar fi avut şi el un rol în rezolvarea problemelor din afara terenului.

Conform surselor FIBA a ridicat interdicţiile şi a notificat FR Baschet după ce clubul a ajuns la un acord cu reprezentantul jucătorilor către care existau datorii. SCM-ul a făcut o parte din plăţi şi a găsit în cele din urmă înţelegere

Primul dorit, primul plecat

Bănăţenii au început să lucreze şi la lot. Startul nu a fost cel mai fericit, dorit în continuare după cel mai bun sezon personal şi totodată principala soluţie U23, Dragoş Diculescu a semnat cu Craiova. Managerul general Ilie Triţoiu mai anunţase un calup de patru nume cu care se dorea continuarea: Pesakovic, Komatina, Brown şi Cătălin Baciu, ultimul a plecat însă şi el, la Oradea. Totuşi, „leii” s-ar fi înţeles în principiu deja cu cinci jucători, precum şi cu alţi tineri baschetbalişti, fiind optimişti în formarea unui lot puternic. Reunirea echipei e stabilită pe data de 15 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.