Primarul Robu: ”În Timișoara traficul este mai fluent decât în alte orașe...

Primarul Robu: ”În Timișoara traficul este mai fluent decât în alte orașe comparabile din țară și din străinătate”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă să laude modul spectaculos în care ar arăta Timișoara și a oferit mai multe detalii legate de lucrările din zona centrală, care au scopul lărgirii unor artere importante pentru fluidizarea traficului.

„Se lucrează în zona asta centrală. Vrem să facem lărgirea la trei benzi pe sens a str. Michelangelo, de la Parcul Copiilor până la intersecția cu B-dul Brătianu și apoi pe Brătianu până la str. Hector și în continuare desigur este spațiu suficient, se va continua cu trei benzi pe sensul înspre Bastion. Pe de altă, tot pe trei benzi se va veni din zona Punctelor Cardinale, de pe Popa Șapcă, pe str. Martin Luther și în continuare pe Proclamația de la Timișoara vor fi tot trei benzi, frumos definite și fluența în trafic va fi mult îmbunătățită și pe deasupra va arăta totul mult mai bine decât acum, va arăta cu adevărat modern”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a susținut că orașul ar avea o față de oraș modern, având străzi și bulevarde largi, dar și că traficul este fluent, în comparație cu ceea ce se întâmplă în alte orașe asemănătoare.

„Am văzut ce față are orașul nostru în foarte multe puncte ale sale, are cu adevărat o față de oraș modern, simți că ai intrat în Timișoara de pe orice arteră.


Practic, de pe oricare cale de intrare în oraș ți se dezvăluie imediat bulevarde largi, străzi largi și chiar dacă unii se tot plâng de trafic, așa, cu două poduri închise, oricine poate vedea, intrând pe Waze sau pe Google Maps și făcând comparații, în Timișoara traficul este mai fluent decât în alte orașe comparabile din țară și din străinătate. Știu că apelurile mele la a se face aceste verificări nu sunt luate în seamă, pentru că nu vor să vadă că Timișoara e bine situată, dar asta e realitatea obiectivă, care nu e stabilită de cineva din aparatul primăriei”, a afirmat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. „Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute in art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste la producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.”
    robu minte

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.