Reîncepe lupta din aer cu țânțarii, la Timișoara. De când se stropește...

Reîncepe lupta din aer cu țânțarii, la Timișoara. De când se stropește din avion

1
DISTRIBUIȚI

La Timișoara reîncepe lupta din aer cu țânțarii. Primăria Timișoara informează că firma Coral Impex va executa servicii de dezinsecție aeriană pe domeniul public al orașului începând cu data de 22 iulie.

Substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății şi nu pun în pericol populaţia şi animalele, iar personalul implicat este calificat și dotat cu echipament de protecție corespunzător.

„Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort”, a informat Primăria Timișoara.


În caz contrar, persoanele fizice riscă amenzi cuprinse înte 500 și 1.000 de lei, iar cele juridice, între 1.000 și 2.500 de lei. „În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită”, a transmis Primăria Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. nu cumva sa dea mai devreme, ca marti-miercuri va ploua, scuza buna sa ridice din umeri ca apa asta de ploaie de milioane de euro pe care o vor voma din avion n-a avut efect. la puscarie, robulica! la puscarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.