Restricții de circulație până în septembrie pe 11 străzi din Timișoara. Anunțul...

Restricții de circulație până în septembrie pe 11 străzi din Timișoara. Anunțul primăriei

0
DISTRIBUIȚI

Anunț important pentru șoferi făcut de Primăria Timișoara. Reprezentanții instituției au informat, astăzi, că „în perspectiva anului 2021″, când orașul va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii, municipalitatea realizează o serie de lucrări ce ar avea ca scop fluidizarea traficului în zona centrală, prin lărgirea unor artere. Prin urmare, se vor impune restricții de circulație pe unsprezece străzi, în perioada 15 iulie – 9 septembrie.

„Deoarece lucrările în execuţie vor impune o serie de restricţii de circulaţie, primăria face apel la înţelegerea cetăţenilor şi recomandă evitarea, pe cât posibil, a zonelor în care se lucrează.


Astfel, în perioada 15 iulie 2019 – 9 septembrie 2019, pentru execuţia lucrărilor de lărgire a carosabilului se vor institui restricţii de circulaţie: în Piaţa I.C. Brătianu, pe străzile Martin Luther, Hector, bd. I.C. Brătianu, Michelangelo, în Piaţa Iancu Huniade, pe strada 20 Decembrie 1989, bd. C. D.Loga, bd. Revoluţiei, bd. Regele Ferdinand, bd. Regele Carol I”, a informat Primăria Timișoara.

De asemenea, se va lucra şi în alte zone din oraş pentru reparaţii la drumurile municipale şi se va închide traficul rutier. Astfel, în perioada 12 iulie-17 iulie, în intervalul orar 07.00 – 18.00, pentru executarea lucrărilor de asfaltare se va închide total circulaţia pe strada Bujorilor, pe sectorul cuprins între Calea Şagului şi strada Emil Zola. Totodată, în perioada 12 – 16 iulie, între orele 07.00 – 17.30 va fi închisă total circulaţia pe strada Hebe, pe sectorul cuprins între strada Mureş şi strada Liviu Rebreanu pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare.

Restricţii de circulaţie vor fi și în perioada 15 iulie – 26 august, în zona Pieţei Gheorghe Domăşneanu, Calea Stan Vidrighin, bd. Liviu Rebreanu, strada Venus şi Calea Buziaşului, pentru executarea lucrărilor de întreţinere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.