Picioare grele la Ripensia în finalul cantonamentului: un singur gol cu o...

Picioare grele la Ripensia în finalul cantonamentului: un singur gol cu o divizionară D. UPDATE Alex Pelici a hotărât cine rămâne

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a câştigat şi al doilea test al verii – un joc acasă cu CSC Dudeştii Noi care a pus totodată punct stagiului centralizat de pe plan local. A fost doar 1-0 pentru roş-galbeni, printr-un un gol înscris pe final de Denis Golda după mai multe ratări ale colegilor săi. Tehnicianul Alexandru Pelici va decide totodată azi pe cine mai păstrează dintre trialiştii rămaşi.

La nici două zile de la galopul de sănătate cu Avântul Topolovăţu Mare, ripensiştii au întâlnit o altă formaţie din judeţ, dar totodată o grupare cu o altă alură, din D, cu mulţi jucători cu experienţă. Oaspeţii au stat bine în teren iar când nu au făcut-o jucătorii pregătiţi de Vali Miculescu au avut noroc. Fotescu a trimis în transversală, din alunecare, în minutul 20 iar la reluare alte şanse uriaşe au fost irosite de Golda şi Grigore, care a trimis în portar din câţiva metri.

Golul a venit în cele din urmă după ce Popovici l-a servit în faţa porţii goale pe Golda. Stoi şi Tînc au lipsit din motive medicale, în timp ce Voinea a fost învoit.

Următorul amical al Ripensiei va fi unul mai puternic, cu proaspăta divizionară secundă CSM Reşiţa, joc programat miercuri, de la ora 18, tot în Ciarda Roşie.

Ripensia (prima repriză): Mociu – Lungu, Ţieranu, Apro, C. Toma – Neagu, Boldea – Fotescu, Zaluschi, Chera – Staicu. A doua repriză: Marinoiu – A. Popa, Ţieranu, Hecsko, Monea – Dobie, Burdeţ – Popovici, Grigore, Iseini – Golda.


Au mai intrat: Chera, Apro şi Fotescu. Antrenor: Alexandru Pelici.

CSC Dudeştii Noi: Burtic – Miheţ, Firuţ, Slabu, Damian, Berar, Lutsch, D. Roman, Plopeanu, Palade, Nichitean. Au mai intrat: Ungureanu – Balint, Terec, Braşoveanu, Toroni, Turbureanu şi Iţu. Antrenor: Vali Miculescu.

Alex Pelici: „Oboseala s-a văzut în primul rând la finalizare”

Antrenorul lui „Ripi” va hotărî azi soarta jucătorilor care nu sunt sub contract. În această postură se află Caius Lungu, Nafi Iseini, Mario Boldea, portarii Haralambie Mociu şi Alex Marinoiu, destul de puţin solicitaţi de adversar, şi Dragos Grigore, cam în această ordine e şi şansa acestora de a fi păstraţi.

„Ni l-am făcut noi dificil, pe finalul cantonamentului e oboseală. În primul rând noi am fost adversarii noştri azi. Trebuia să ne învingem pe noi, să trecem peste oboseală şi să jucăm într-un ritm bun pentru a putea scoate rezultatul. Eram echipa care trebuia să vină peste adversar şi să construim, din păcate oboseala s-a văzut în primul rând la faza de finalizare. Acolo am păcătuit pentru că putea să fie lejer scorul mare. Pe defensiv nu ne-au pus niciun fel de probleme, au avut doar două-trei acţiuni sporadice în careu şi cornere, dar nu contează asta, ne-a ajutat şi testul de azi să tragem nişte concluzii şi în cel mai scurt timp definitivăm lotul. Urmează meciuri mai importante, teste mai bune pentru ceea ce ne interesează şi ne aşteaptă. O pregătire bună şi sperăm ca aceste lucruri să se vadă şi în campionat. Ne-am pregătit bine, trebuie să ne ajute, să fim echipa care poate să alerge în primul rând, să muncească, să facem un grup unit pentru că ne aşteaptă un campionat foarte greu”, a declarat Alexandru Pelici.

„O să stau de vorbă cu ei şi vom lua decizia, azi vom definitiva… în privinţa celor la care mai erau semne de întrebare”, a spus Pelici despre jucătorii în probe. Tehnicianul roş-galbenilor mai aşteaptă şi întăriri „externe”: „Sper să mai apară unu-doi jucători…”.

UPDATE Dintre jucătorii testaţi Pelici i-a păstrat pe Caius Lungu (30 ani, ex-Colorno, L6 Italia), fundaş lateral care a mai jucat la Voinţa Sibiu şi Fortuna Covaci, pe mijlocaşul lateral Nafi Iseini (19 ani, ex-ACS Poli) şi portarul Haralambie Mociu (18 ani, ex-Medgidia). Nu au fost păstraţi: Dragoş Grigore, Alex Marinoiu şi Mario Boldea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.