Robu dezlănțuit: ”Puteți să-mi reproșati că nu accept să fiu produs de...

Robu dezlănțuit: ”Puteți să-mi reproșati că nu accept să fiu produs de laborator ca alții, ci apar în fața oamenilor mereu eu însumi”

1
DISTRIBUIȚI

 

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu scapă nicio săptămână pentru a înșira obsesiv pe Facebook titlurile și funcțiile deținute și pentru a se lauda cu realizările sale de-a lungul carierei. ”Pt că prea am fost prezentați ca acționând “de-a valma”, vreau să vă reamintesc, că schimbările multiple în bine petrecute în orașul nostru în cei 7 ani de când sunt Primar, sunt în armonie regăsite în viziunea, strategia și politicile asumate de noi și făcute publice, evident. Eu n-am avut timp să fac un raport complet cu realizările din acești ani, cum n-am avut timp să fac nici la UPT, la sfârșitul celor 4 mandate de Prorector și 2 de Rector. Dar, el va veni! ”, a scris, ieri, Robu pe pagina sa. 

După ce a înșirat realizările de la Biblioteca Universitară, de când era la Politehnică, până la ”multitudinea de parcuri modernizate, aduse la nivel de excelență etc., etc”, primarul a explicat că ”n-au apărut din cer, așa cum le putem vedea, ci sunt rodul zbaterii mele, acompaniat de colegii de echipă!”.

Când un internaut i-a transmis că nu are echipă, Nicolae Robu a explodat ”sunteti intr-o profunda eroare, în care v-a dus presa ce servește frupurile de interese oculte.


Ce îmi reproșati dv mie, concret? Numai lucruri străine de ființa mea, vă asigur! Puteți să-mi reproșati că nu accept să fiu produs de laborator ca alții, ci apar în fața oamenilor mereu eu însumi! Eu însumi, cu pasiuni ca ale lor, cu bucurii ca ale lor, cu tristeți ca ale lor etc., etc. Și nu voi accepta să ajung vreodată să-mi fie dor de mine însumi! Pt nimic în lume!”.

Primarul a explicat motivul pentru care nu ține audiențe – ”nu am audiențe pt probleme ce nu sunt de competrnta mea (eu nu dau locuințe, nu mă amestec în procese etc)”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.