Robu scapă de un deputat incomod – Pavel Popescu, numit președinte interimar...

Robu scapă de un deputat incomod – Pavel Popescu, numit președinte interimar al filialei PNL sector 4 București

0
DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al PNL București, Violeta Alexandru, a anunțat, astăzi, decizia Biroului Executiv cu privire la președinții organizațiilor din sectoare. Propunerile au fost făcute de ea și susținute de liderul PNL, Ludovic Orban.

„Le mulțumesc colegilor din PNL pentru că au fost de acord cu propunerile prezentate.


Propunerile pe care le-am făcut corespund unui profil de leadership pe care îl vedem că este necesar în prezent în București. Am cerut încrederea Biroului Executiv pentru următoarea echipă cu care voi lucra cot la cot eu și colegii mei din organizațiile de sectoare: Sector 1: Sebastian Burduja; Sector 2: Monica Anisie; Sector 3: Antonel Tanase; Sector 4: Pavel Popescu; Sector 5: Cristian Bacanu; Sector 6: Ciprian Ciucu”, a anunțat Violeta Alecsadru, la finalul ședinței Biroului Executiv.

„Pentru sectorul 4 am optat pentru un om altfel, un om deschis ideilor îndrăznețe în politică, am optat pentru un om modern, care în acest moment conduce echipa noastră de infrastructură în IT. Este vorba despre deputatul Pavel Popescu, care mă va ajuta cu felul lui de a fi să ajungem la toate grupurile din societatea civilă”, a adăugat Violeta Alexandru. Numirea deputatului de Timiș Pavel Popescu ca interimar al filialei sectorului 4 din București vine la câteva zile după ce acesta și alți doi parlamentari de Timiș – Alina Gorghiu și Ben Oni Ardelean – au devenit subiect de discuții în interiorul filialei pentru a primi vot de neîncredere și de a nu mai fi puși pe listele de la viitoarele alegeri parlamentare pe motiv că nu sunt implicați în activitatea filialei sau au fost impuși de București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.