S-au afișat rezultatele la BAC 2019. Promovabilitate de 64% în județul Timiș...

S-au afișat rezultatele la BAC 2019. Promovabilitate de 64% în județul Timiș și trei medii de 10

0
DISTRIBUIȚI

Ministerul Educației Naționale a făcut publice, astăzi, în jurul ore 11.00, primele rezultate la examenul de Bacalaureat.

În județul Timiș, statisticile arată că promovabilitatea este de 64%. Concret, la prima sesiune a BAC-ului s-au înscris 4.150 de candidați. Dintre aceștia, s-au prezentat 3.908, însă trei elevi au fost eliminați din examen, după ce au încercat să-l fraudeze.

2.526 dintre absolvenții de liceu din județul Timiș care au susținut „examenul maturității” au reușit să promoveze BAC-ul, obținând medii peste 6, iar restul de 1.381 au fost declarați „Respinși”.

Trei elevi din județul Timiș au reușit performanța de a obține media zece pe linie la toate probele susținute în cadrul examenului de Bacalaureat.


Este vorba de Oana Lepa, de la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara, Darian-Florian Vodă, de la Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” din Lugoj, și Adriana-Camelia Zahariuc, de la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara.

Rezultele obținute de elevii din județul Timiș pot fi consultate AICI!

Contestaţiile pot fi depuse astăzi, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.

Vă reamintim că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea și obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.