Cum încearcă Robu să-și ascundă impotența de a construi parcări în zona...

Cum încearcă Robu să-și ascundă impotența de a construi parcări în zona centrală a Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Visul primarului Nicolae Robu de a realiza o parcare multinivel la aproximativ 800 de metri de Piața Unirii, pe strada Popa Șapcă, lângă penitenciar, s-a ruinat. Edilul-șef a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că municipalitatea nu are șanse să ajungă la un acord cu Universitatea de Vest din Timișoara, proprietara terenului, instituție condusă de deputatul liberal Marilen Pirtea.


Înainte de acest anunț a făcut un sondak pe Facebook în care îi întreba pe timișoreni dacă vor acolo parcare, deși existau declarații anterioare ale lui Pirtea care tăiau orice șansă pentru acest proiect.

„În pofida priorității acordate de noi realizării de parcări în zona centrală, nu am reușit să facem niciuna, din lipsă de teren. Ați fost de acord, recent, cu o parcare lângă penitenciar, dar realizarea ei presupune un acord cu UVT și se pare că nu sunt șanse să se ajungă la el”, a precizat Nicolae Robu.

În aceste condiții, primarul Timișoarei susține că o altă locație potrivită pentru realizarea unei mari parcări ar fi în Piața 700. „Ea ar oferi peste 1.000 de locuri și ar fi la mai puțin de 600 m de cele 3 piețe centrale: Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Unirii”, a scris edilul-șef, pe rețeaua de socializare. Primarul Timișoarei a și lansat un alt sondaj pe Facebook, internauții fiind întrebați dacă „ar fi super” să se construiască o astfel de parcare în Piața 700 sau dacă ar trebui să fie realizat altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.