Scandalul huiduielilor de la congres continuă în PSD Timiș. Declarația surpriză a...

Scandalul huiduielilor de la congres continuă în PSD Timiș. Declarația surpriză a unui primar

0
DISTRIBUIȚI

Marian Oprișan a fost huiduit și fluierat de către o parte din delegații din județul Timiș prezenți la congresul PSD de sâmbătă, în timpul căruia Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte al partidului. Acest lucru a fost confirmat de către primarul din comuna Iecea Mare, Liviu Tomulea, prezent la congres, care susține că și el l-a huiduit pe Oprișan.

„Vă dați seama că s-a huiduit.


Da, din păcate, s-a huiduit, s-a creat un val emoțional, poate și un instinct de gloată. Cu părere de rău, a ieșit lucrul ăsta. Așa a fost, nu are rost să ne ascundem după deget. S-a filmat la congres, a văzut toată lumea, imaginile sunt pe toate știrile”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Liviu Tomulea.

Astfel, primarul timișean îl contrazice pe Călin Dobra, președintele PSD Timiș, care a scris, ieri, pe Facebook, o postare cu titlul „Timișul nu huiduie”, în care spune că cei din județ prezenți la congres au avut un mod de manifestare care s-a exprimat „prin aplauze”. Șeful PSD Timiș a postat pe rețeaua de socializare acest mesaj ca reacție la mesajul scris de fostul premier Grindeanu tot pe Facebook, „Pentru Marian Oprișan: și Banatul te-a fluierat!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.