SCM Politehnica şi-a aflat primii adversari posibili din Cupa EHF. Handbaliştii alb-violeţi...

SCM Politehnica şi-a aflat primii adversari posibili din Cupa EHF. Handbaliştii alb-violeţi vor merge în Grecia sau Bosnia în turul II

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica Timişoara şi-a aflat azi potenţialii adversari din cupele europene. Astfel, în turul II al Cupei EHF, unde sunt calificaţi direct, bănăţenii vor înfrunta câştigătoarea dublei dintre Olympiakos Pireu (Grecia) şi RC Borac Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina).

Conform tragerii la sorţi de la Viena timişorenii nu vor trebui să călătorească foarte mult în prima fază. Poli va întâlni Olympiakos sau Banja Luka, formaţii din Balcani. Meciul tur va fi acasă, în 5 sau 6 octombrie, returul din Bosnia sau Grecia va fi disputat o săptămână mai târziu.

Olympiakos e campioana la zi a Greciei şi în Europa a ajuns în sezonul precedent în turul al 3-lea preliminar, unde a fost eliminată de croații de la Nexe cu o dublă victorie.


Anterior, în turul al doilea, grecii trecuseră de formația maghiară Sport 36 Komlo.

RK Borac Banja Luka, nume cu greutate în sportul ex-iugoslav, are șapte titluri de campioană între anii 1959 și 1981. Ei au câştigat Cupa Bosniei în 2019. Pe plan internațional au bifat sferturile de finală Challenge Cup, după o dublă victorie cu CSM Bucureşti.

Dacă reuşesc calificarea în turul III, poliştii pot da de adversari mult mai puternici, precum Rhein Neckar Lowen, Nantes, Magdeburg, Fuchse Berlin, Silkeborg, Chambery, Tatabanya sau Nexe.

SCM Poli se reuneşte joi, în condiţiile în care la sala „Constantin Jude” sunt lucrări la suprafaţa de joc, nu se ştia ieri încă sala în care se vor pregăti pentru început elevii lui Pero Milosevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.