SCM Timişoara a înregimentat un tânăr de la U-BT Cluj. „Leii” au...

SCM Timişoara a înregimentat un tânăr de la U-BT Cluj. „Leii” au ajuns la şase nume confirmate pentru noul sezon

0
DISTRIBUIȚI
Foto: u-bt.ro

„Leii din Banat” au anunţat azi încă o mutare pentru ediţia 2019-20. SCM Timişoara are o nouă opţiune U23 prin sosirea lui Anders Abu Teir de la U-BT Cluj-Napoca. Alb-violeţii au în acest moment şase nume confirmate pentru sezonul viitor, după ce pe Bega a rămas şi americanul Sherwood Brown.

Abu Teir (21 ani) a făcut parte din lotul cu care ardelenii au cucerit Supecupa şi Cupa, cât şi locul 3 în campionat.


A evoluat însă în doar şase jocuri în Liga Naţională 2018-19. Noul jucător al bănăţenilor a fost în patru rânduri campion național de juniori cu U-BT Cluj-Napoca, la categoriile U14, U17, U18 și U20. El a fost de asemenea internaţional U14 şi U20. Soluţie U23, acesta evoluează pe poziţia 3 şi s-a născut în Danemarca, dar a venit în ţară cu familia sa încă de la vârsta de opt ani.

„Sunt foarte încântat să mă alătur clubului din Timișoara. Pe de o parte, sunt entuziasmat și nerăbdător să joc pentru această echipă, în sezonul ce urmează, pe de altă parte sunt puțin emoționat, căci plec prima oară de acasă, iar Timișoara este orașul ales. Mereu mi-au plăcut provocările și sunt gata să mă acomodez. Am auzit doar lucruri bune despre antrenorul Dragan Petricevic și sunt sigur că sub coordonarea sa vom reuși să ajungem la potențialul maxim ca jucători, iar ca echipă să ne atingem pentru sezonul 2019/2020″, a spus Anders Abu Teir.

A rămas şi Brown

SCM-ul are în acest moment şase nume confirmate pentru noul campionat. Timişorenii i-au mai transferat pe americanul Troy Franklin şi pe sârbul Adam Mirkovic. De asemenea, din lotul vechi mai semnaseră Coconea şi Pesakovic. Ulterior cu bănăţenii s-a înţeles şi Sherwood Brown (27 ani). 13,4 puncte, 5,6 recuperări, 1,8 pase decisive/partidă, au fost câteva dintre cifrele americanului la alb-violeţi în sezonul trecut. Mutările „leilor” vor continua obligatoriu şi în perioada următoare, lotul fiind conturat deocamdată doar pe jumătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.