Șeful CJ Timiș: Lărgirea la patru benzi a drumului Dumbrăvița – Autostrada...

Șeful CJ Timiș: Lărgirea la patru benzi a drumului Dumbrăvița – Autostrada A1 poate intra în execuție

0
DISTRIBUIȚI

Vești excelente aduse de șeful Consiliului Județean Timiș. Călin Dobra a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că lărgirea la patru benzi a drumului Dumbrăvița-Autostrada A1 poate intra în execuție.

Asta după ce instanța a admis contestația CJ Timiș la decizia Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor prin care se cerea reanalizarea ofertelor depuse în cadrul licitației.


Astfel, în perioara următoare poate fi semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor.

„Acest fapt arată că ne-am făcut treaba în mod profesionist și am ales cele mai bune soluții pentru un proiect dorit și așteptat de foarte multă lume și care va ajuta enorm traficul rutier”, a precizat Călin Dobra.

Valoarea lucrărilor este de 52 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Proiectul „Modernizare DJ 691: lărgirea la 4 benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (km. 12+975)” se va face pe două tronsoane, separate, unul în continuarea celuilalt. Primul tronson este cel de la sensul giratoriu de la intrare în Dumbrăvița până la centura Timișoarei, iar cel de-al doilea tronson este cel de la Centura Timișoara la urcarea pe autostrada A1.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.