SFIDARE Consum de droguri, într-o piață din Timișoara. Ce i-a dat de...

SFIDARE Consum de droguri, într-o piață din Timișoara. Ce i-a dat de gol pe tineri

0
DISTRIBUIȚI

Consumatorii de droguri nu au nicio problemă să-și facă de cap în văzul lumii. Ultima dovadă – aseară, în jurul orei 20,30. în zona Pieții Maria din Timișoara, polițiștii locali au observat pe o bancă doi tineri  care, la vederea patrulei, au devenit agitați.

”Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora constatând că se numesc M.D., de 22 de ani, din Petroșani – Hunedoara, și G.C., de 20 de ani, din Rovinari – Gorj.


Cei în cauză au declarat că au consumat substanțe interzise, asupra unuia dintre ei depistându-se la controlul corporal sumar efectuat, conform prevederilor legale, un plic din nylon care conținea substanțe vegetale de culoare verde. În cazul celor doi s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, se arată în comunicatul Poliției Locale Timișoara.

În primul semestru al acestui an au fost depistate de polițiștii locali 17 persoane consumând substanțe interzise pe străzi față de 27 în primul semestru din anul 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.