Sindicaliștii din Poliția Timiș se plâng că sunt obligați să facă antrenamente...

Sindicaliștii din Poliția Timiș se plâng că sunt obligați să facă antrenamente de tragere în săli private. Reacția conducerii la cererea de redeschidere a poligonului

0
DISTRIBUIȚI

 

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Timiș a trimis  adrese oficiale conducerii inspectoratului prin care a cerut redeschiderea poligonului din incintă, reclamând faptul că agenții sunt obligați să se antreneze în săli private.

”Necesitatea pregătirii polițiștilor din cadrul unității pe care o conduceți nu este un moft, ci este o prioritate. Sala de sport nu a mai fost reabilitată de 10 ani și este într-o stare deplorabilă. Nu este normal ca polițiștii din cadrul instituției pe care o conduceți să facă pregătire sportivă și de tragere în săli private în oraș, din moment ce există aceste clădiri în curtea unității care au avut acest scop”, se arată în adresa semnată de  Vale Kovacs, vicepreședinte SNPPC Timiș. De asemenea, sindicaliștii au cerut reasfaltarea curțiii sediului Poliției Timiș.

PRESSALERT.ro a solicitat un punct de vedere conducerii IPJ Timiș legat de această situație care a transmis prin vocea purtătorului de cuvânt că” Inspectoratul de Politie Județean Timiș a solicitat Direcției de Logistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române să desemneze personal de specialitate pentru a se deplasa la nivelul inspectoratului in vederea inspecției locației privind amenajarea poligonului de tragere. În urma inspecției acestuia și a verificărilor efectuate a fost întocmită o notă de constatare cu măsurile necesare impuse pentru omologarea poligonului.


În continuare s-a întocmit un deviz de lucrări urmând a se stabili fondurile necesare pentru amenajarea poligonului în vederea omologării și autorizării, urmând ca la finalizarea acestora, acesta să poată fi utilizat de către personalul instituției”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.