Sinucidere șocantă a unui medic din Timișoara. Mesajul de adio, lăsat pe...

Sinucidere șocantă a unui medic din Timișoara. Mesajul de adio, lăsat pe Facebook

5
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timișoara, medic stomatolog, căsătorit și tată al unui băiat, a murit după ce și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat. Tragedia a fost anunțată la 112 de soția acestuia, însă echipajele de urgență sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Înainte de a se sinucide, medicul a lăsat un mesaj lung pe Facebook, în care îi explica soției motivele pentru care a recurs la acest gest. „Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproșat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă și în rest făceam muncă de construcții pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine și ai simțit că nu îți mai ofer sprijin moral. În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aș fi avut și eu nevoie de sprijin moral. A urmat afecțiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ținuit la pat și m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi și în care aș fi avut mult mai multă nevoie de susținere morală, nu de critici și certuri”, a scris victima în vârstă de 39 de ani pe rețeaua de socializare.

„Pentru tine în schimb cuvintele au o importanță mai mare decât orice, și în deosebit de multe cazuri ai scos din context partea negativă a ceea ce spuneam, chiar dacă afirmația întreagă era pozitivă.


Anul trecut în iulie m-ai întrebat: «spune-mi lucruri pe care le admiri la mine», printre alte răspunsuri am zis: «te admir cât de bine te descurci cu gestionarea cabinetului în care lucrăm, chiar mai bine decât mine, mai ales că inițial nu credeam că te vei descurca pentru că nu aveai experiența necesară». Ai transformat afirmația mea pozitivă într-un scandal penibil în care ai ajuns să mă bați în fața copilului nostru și a mamei tale. Din momentul acela te-ai răcit față de mine lent, pe zi ce trecea, și, eu imatur fiind încă în gândire nu nu am înțeles câtă nevoie avem de ajutor. De abia după 6 luni de zile am înțeles, încet, încet unde greșesc în gândire, ca om, și în relația cu tine și cu oamenii din jurul meu. Orice îmbunătățire am făcut la modul meu de a gândi nu te-a mai interesat, din contră, deși te-am implorat să nu înrăutățești ceea ce mai rămăsese între noi, ai făcut-o cu bună știință”, a mai scris medicul în mesajul de adio.

„Pentru orice faci rău și deplasat tu îți găsești mereu o scuză, iar eu care sufăr înfiorător din dragoste nu am dreptul niciodată să mă apăr în fața ta și, în ochii tăi, pentru tine tot ce fac și zic eu este rău. Acum pot spune împăcat că este penibil ce faci de un an de zile, adică încerci să te scapi lent amiabil de mine încât tu să beneficiezi de toate avantajele din partea mea, adică a unui om care te iubește și își iubește copilul. De ce? Pentru că nu îți poți ierta faptul că ești violentă când îți pierzi controlul? (…) Dragostea și altruismul au niște limite. E momentul ca și eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viața mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greșit vă spun sincer că îmi pare rău”, și-a încheiat victima mesajul.

5 COMENTARII

  1. Un laș și un ipocrit, acest personaj, ca toţi sinucigașii. Si mai ales un ignorant – dacă crede că scapă, se înșeală amarnic – la ora asta a realizat prostia facută, in raport de programul de viaţă cu care a fost de acord, înainte de întrupare. Niciun bai, o trage (urât!), revine, reia lecţiile neînsușite si testele picate si, Doamne ajută pe mai departe!

  2. Femeie ordinara. Oamenii nici nu stiu de cate cruzime e capabila o femeie (doar ele isi ucid nou nascutii, barbatii nu ar putea face asta). Asemenea a fost si fosta sotie. A fost fericita sa ma distruga. Din pacate pt ea, eu m.am ridicat in timp, sunr fericit si pozitiv, imi iubesc care ma adora. Ea nefericita, singura, a incercat cu cativa barbati care au inselat.o sau i.au dat papucii dupa cateva saptamani. Acum cativa ani aveam o casa frumoasa, masini, doi copii minunati, armonie, intelegere si veselie in camin. O viata intima fara cusur. Dar cand ai de toate, cand sotul este mester bun la toate, iti gateste sau spala/calca…e orea bine. Si din prea bine inseli cu unul altul. Acum regreta,.dar prea tarziu

  3. Mesajul postat pe pagina lui de Facebook era foarte coerent si bine argumentat, as putea spune. Inainte sa il citesc da, si eu am crezut ca exagera, dar dupa… Da, nu merita sa iti iei viata pentru nimeni sau cine stie ce situatie dramatica, insa ce povestea el acolo (argumentat, subliniez din nou) te putea duce in pragul depresiei. Pacat ca mesajul a fost sters (oare de cine?!) pentru ca era o lectie buna si pentru altii, barbati si femei. In ceea ce o priveste pe ea, observ ca timisorenii sunt prea buni si pe principiul „sa nu judeci” poate e mai bine asa, dar ar fi bine cabarbatii sa o evite de acum inainte, asta pe langa faptul ca karma e karma si roata, oricat de patrata, tot se intoarce ea odata.
    P.S: Jurnalistii care au intreg mesajul (repet, franturile postate in diverse articole nu mi se par concludente) ar trebui sa il publice integral, pana la urma a fost ca un testament al acelui om, dar iata ca cineva a ales sa il stearga ca si cum nici mesajul, nici omul nu a fost vreodata. Pacat.

  4. Ai dreptate! Daca ar fi apucat sa stearga mesajul mai repede putea poza in vaduva afectata. Acum toata lumea stie ca este cauza sinuciderii lui Bogdan. Pacat! Un om valoros, un tata iubitor distrus de o ……. Eu am fost inspirat si am salvat intregul mesaj, o sa-l recitesc pentru ca intradevar este o lectie. Sigur i-ar fi ajutat pe multi, pacat ca vaduva a avut acces sa-l stearga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.