Șofer căutat pe Facebook după ce a distrus o stație de autobuz...

Șofer căutat pe Facebook după ce a distrus o stație de autobuz și a fugit Video

0
DISTRIBUIȚI

La un pas de tragedie într-o localitate din vestul țării. Un șofer inconștient, aflat la volanul unui camion, a reușit să distrugă o stație de autobuz aflată pe raza comunei Șoimuș, din județul Hunedoara.

Din fericire, nicio persoană nu se afla în stație în momentul producerii incidentului. Reprezentanții Primăriei Șoimuș s-au gândit să-l facă de rușine pe șofer pe Facebook, postând un filmuleț în care se poate vedea ce dezastru a lăsat în urmă.
Concret, pe imagini se poate observa cum șoferul s-a oprit în stația de autobuz, s-a asigurat că nu vine nimic din sens opus și a tăiat linia continuă.


În timpul manevrelor de întoarcere, a atins cu partea din spate a camionului acoperișul stației care s-a prăbușit

„Acest șofer a distrus stația de autobuz și a fugit, să nu mai spunem că a încălcat toate regulile de circulație posibile. Dacă cineva cunoaște mașina sau a văzut numărul de înmatriculare, să ne anunțe la numărul 0254 237 350 sau un mesaj. Ne întrebam dacă stătea cineva în stația de autobuz, ce se întâmpla??? Vă rog distribuiți”, a scris Primăria Șoimuș, pe rețeaua de socializare.

https://web.facebook.com/primariasoimus/videos/940380792985712/?eid=ARBRlTz4Ri3dnpzPnPeakrDZ-7wVd3QbEmBcqgShV72BHdOVvpmVTP3qpMbHiTxOsU7v1MyaAdSSy3Ey

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.