„Sunete de grădină” alături de Benson Joel, doctorul indian stabilit în Timișoara...

„Sunete de grădină” alături de Benson Joel, doctorul indian stabilit în Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni sunt așteptați la un nou episod din seria de cântări intitulate „Garden Sounds“, care are loc în fiecare vineri la Zaza Resto Pub, de această dată răspunzător cu „veselia“ fiind Benson Joel, artistul de origine indiană care s-a stabilit în Timișoara în urmă cu 17 ani. Între timp, Benson a absovlt Facultatea de Medicină dar s-a orientat spre latura artistică, fiind o prezență binecunoscută în cluburile din urbe.

Seria de cântări de vară care prilejuiește spectatorilor o întâlnire cu sunetele de grădină a debutat la sfârșitul săptămânii trecute, când la fața locului TM Groove și Maria Hojda au oferit un spectacol pe cinste, care s-a lăsat cu multe aplauze din partea publicului.

„Provin dintr-o familie creştină şi când eram mic cântam în Biserică.


Tatăl meu nu a fost muzician dar îi plăcea tabla și îmi arăta cum se cântă la acest instrument. După ce am ajuns în România am început să învăţ să cânt la chitară, la clape, la tobe. Am fost autodidact, am învăţat din tutoriale puse pe Youtube. Printr-un concurs de împrejurări, la un moment dat a trebuit să cânt cu vocea într-o biserică din Timişoara. Am mai făcut nişte cursuri de voce cu nişte muzicieni englezi care au venit pe acolo“, spune Benson Joel, care de-a lungul anilor a fost prezent în mai multe formule de trupe din orașul nostru. Artistul indian stabilit în Timișoara a editat recent un videoclip în care interpretează un cover după Chris Stapelton (Tennesse Whiskey). Concertul lui Benson Joel va avea loc vineri, 12 iulie, de la ora 20, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.