Surpriză de proporții pentru polițiștii de frontieră. Ce au găsit într-o mașină...

Surpriză de proporții pentru polițiștii de frontieră. Ce au găsit într-o mașină care venea spre Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Surpriză de proporții pentru polițiștii de frontieră timișeni, care ieri au oprit pentru control o mașină care se îndrepta din Jimbolia spre Timișoara, în apropierea localității Cărpiniș. Pe lângă șoferul sârb, de 29 de ani, în vehicul mai erau patru somalezi, cu vârste cuprinse între 24 și 27 de ani.

Cei patru nu au putut prezenta documente care să dovedească faptul că au intrat legal în țară.


Toți cei cinci au fost ridicați pentru audieri, iar în urma cercetărilor , s-a stabilit că somalezii au trecut ilegal în România peste câmp și au fost preluați ulterior de cetățeanul sârb, care urma să-i transporte către o țară din vestul Europei.

Șoferul a fost pus sub acuzare pentru trafic de migranți și a fost dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii somalezi, respectiv pentru trafic de migranţi faţă de şoferul autoturismului, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun. Totodată, pe numele cetățeanului sârb a fost emisă ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, iar cei patru cetățeni somalezi au preluaţi de Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru solicitanții de azil”, a informat Poliția de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.