Sute de șoferi amendați de polițiștii din Timiș în urma unei razii....

Sute de șoferi amendați de polițiștii din Timiș în urma unei razii. Valoarea sancțiunilor

0
DISTRIBUIȚI

Sute de șoferi au fost arși la buzunare de către polițiștii din județul Timiș în urma unei razii care a avut loc în ultimele două zile.

Potrivit IPJ Timiș, oamenii legii au acționat pe raza întregului județ în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, în urma raziei de pe drumurile publice din județul Timiș, la care au participat poliţişti de ordine publică și rutieră, au fost legitimate peste 1.000 de persoane şi verificate peste 800 de autovehicule, fiind reținute un număr de 23 de permise de conducere.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 328 de sancţiuni, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.


De asemenea, au fost retrase zece certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la peste 100.000 de lei. Totodată, în urma activităților desfășurate au fost depistate 16 infracțiuni flagrante.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.