ASU Politehnica a remizat la Gyula cu o nou promovată în liga...

ASU Politehnica a remizat la Gyula cu o nou promovată în liga a doua maghiară. „Băieţii în ghete” vor mai disputa două teste

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

ASU Politehnica nu a reuşit să o învingă pe Szeged-Csanád Grosics Akadémia, nou promovată în NB.2, a doua ligă din Ungaria. A fost 0-0 după un meci de luptă peste graniţă. Timişorenii vor mai disputa două jocuri amicale înainte de reluarea campionatului.

ASU Poli a început mai bine jocul conform site-ului oficial al echipei maghiare, dar nu a reuşit să fie foarte periculoasă şi să marcheze.


În partea secundă meciul a devenit unul mai fizic, cu câteva durităţi. Schimbările numeroase nu au ajutat nici ele la îmbunătăţirea situaţiei de pe tabelă pentru cele două tabere.

„Oponentul a jucat un fotbal bun şi plăcut…”, a fost aprecierea lui Joao Janeiro, antrenorul portughez al celor de la Szeged. Interesant e că la gazde a început jocul pe bancă Sergiu Moga, fost fundaş la Luceafărul. În sezonul trecut fosta Szeged 2011 a reuşit să câştige o serie a eşalonului terţ din Ungaria şi să revină pe a doua scenă din ţara vecină.

ASU Poli va disputa două jocuri amicale sâmbătă, cu o săptămână înaintea startului Ligii a II-a 2019-20. Ambele teste vor fi pe „Ştiinţa”, primul dimineaţa, de la ora 10.00, cu colega de eşalon Ripensia, al doilea, seara, de la ora 19.00, cu CSM Lugoj, formaţie retrogradată din C. Alb-violeţii au aflat azi şi că meciul cu Mioveni din primul rundă a fost programat sâmbătă, 3 august, de la ora 11.00, pe „Dan Păltinişanu”.

Szeged: Alekszics – Orosz, Horvath, Tóth, Zabari, Oláh, Germán (cpt.), Sóron, Zvara, Pongrácz, Andorka. Au mai intrat: Takács, Moga, Talabér, Bitó, Erdei, Szabó. Antrenor: Joao Janeiro.

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Coadă, Mera, Cherecheș – Dros, Ignea, B. Vasile – Trip, Axente, Schieb. Au mai intrat: Tîmbur – Lazăr, Manea, Lupu, Piţigoi şi Ungureanu.   Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.