Tânără de 16 ani dispărută din Tulcea, găsită în Arad. Cum a...

Tânără de 16 ani dispărută din Tulcea, găsită în Arad. Cum a ajuns acolo

0
DISTRIBUIȚI

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Tulcea, dată dispărută de la domiciliu din data de 23 iulie, a fost găsită în municipiul Arad.

Potrivit polițiștilor tulceni, adolescenta, care plecase de acasă în 23 iulie, dar a cărei dispariție fusese anunțată abia luni, a fost găsită în cursul zilei de marți.

„La data de 29 iulie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 23 iulie, o minoră de 16 ani din Tulcea, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors acasă”, au precizat sursele citate.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat imediat verificări, fiind efectuate căutări atât pe raza județului, cât și în oraș.

„În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea, cu sprijinul acordat de Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost identificată minora F.C.


într-o localitate din județul Arad și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au mai spus polițiștii tulceni. Ea le-a declarat oamenilor legii că a mers în vizită la niște prieteni pe care îi cunoscuse de curând.

După ce a fost audiată, fata a fost internată în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență Arad, fiind anunțată și familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.