Teroare după ce o pirandă a murit la o nuntă – șofer...

Teroare după ce o pirandă a murit la o nuntă – șofer și pasager, aproape linșați, mașină vandalizată. Ce au fost obligate să facă trupele speciale

1
DISTRIBUIȚI

Scene de groază, azi noapte, după ce o nuntă de țigani s-a întrerupt brusc din cauza unei tragedii. Incidentul s-a petrecut pe DN 58, la ieșirea din Reșița spre Caransebeș unde era organizată o nuntă. Un autoturism cu numere de Arad, a lovit o femeie de 64 de ani, care a traversat șoseaua prin loc nepermis, la câțiva metri de parcarea îngrădită a localului, scriu cei de la infocs.ro.


În urma impactului extrem de violent, femeia a decedat la spital, unde a fost transportată de urgență.

O parte dintre nuntași, mai multi barbati si femei, au ieşit din local şi i-au atacat pe șoferul, în vârstă de 68 de ani, din Arad şi pasagerul din mașină. Cei doi au fost aproape linșați, fiind desfiguraţi de loviturile nuntaşilor. Nici maşina nu a scăpat de furia agresorilor. Doar sosirea echipajelor de intervenție i-a scos pe cei doi din mâinile agresorilor, care au fost transportați în stare gravă și internați cu multiple traumatisme. Aproape 150 de țigani au stat toată noaptea la poarta Spitalului Județean din Reșița care a fost înconjurat de polițiștii de la SAS și jandarmi pentru a se evita un nou atac al țiganilor.

1 COMENTARIU

  1. Face parte din acelasi registru cu intamplarea de la Caracal, evident insa mai putin dramatic. Oamenii certati cu legea sunt tolerati, iar cei nevinovati sufera sau sunt chiar omorati. Oare cate amenzi a platit piranda pentru ca a traversat prin loc nepermis?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.