Timișoreni care se aflau în centrul orașului, „gazați” de doi angajați ai...

Timișoreni care se aflau în centrul orașului, „gazați” de doi angajați ai firmei de dezinsecție Video

0
DISTRIBUIȚI

Mai mulți timișoreni care se aflau în centrul orașului au fost „gazați” de către doi angajați ai firmei de dezinsecție care au început să stropească copacii fără a-i avertiza, lăsând în urma lor o ceață densă.

Întreaga scenă a avut loc în Piața Libertății, în urmă cu două nopți, fiind filmată de către o tânără, iar ulterior imaginile au fost postate pe Facebook. „Dezinsecție în ce mai pur stil românesc. Am ajuns acasă. Scapă cine poate”, a scris tânăra în dreptul filmulețului care a fost distribuit de sute de ori pe rețeaua de socializare.

În imagini se poate observa cum doi angajați ai firmei de dezinsecție din Timișoara stropesc copacii din piață. Mai multe persoane se relaxau pe două bănci, însă au fost nevoite să se ridice și să plece după ce au observat că cei doi angajați se apropie de ele, fără a le avertiza. În urma lor, angajații au lăsat o ceață densă.

Reprezentanții firmei care au câștigat licitația pentru efectuarea serviciilor de dezinsecție și deratizare la Timișoara, în primăvara acestui an, au arătat, în momentul prezentării utilajelor și substanțelor, că utilizează în oraș 16 aparate de ceață rece și opt de ceață caldă, purtate de către operatori, pentru stropirea împotriva insectelor cu o substanță biodegradabilă.

„Substanța utilizată pentru efectuarea serviciilor de dezinsecție nu pune în pericol populația și animalele”, a informat, recent, Primăria Timișoara, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dezinsectie in cel mai pur stil romanesc.


Am ajuns acasa. Scapa cine poate!#Timisoara

Publicată de Cristina Lise pe Marţi, 23 iulie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.