Timișorenii se plâng că le-au venit facturi prea mari la încălzire pe...

Timișorenii se plâng că le-au venit facturi prea mari la încălzire pe luna mai. Explicațiile Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Mai mulți timișoreni care sunt racordați la rețeaua de termoficare a orașului s-au plâns reprezentanților Colterm că le-au venit facturi prea mari la încălzire pe luna mai, în comparație cu anii precedenți.

Pe de altă parte, Colterm susține că facturile emise pe iunie, aferente consumului de energie termică pentru luna mai, au o valoare mai mare dintr-un motiv simplu, frigul. Astfel, timișorenii au avut căldură în calorifere până în 18 mai.

„În fiecare an, clienții Colterm care au optat pentru plata încălzirii în varianta 40% pe timp de vară și 60% în timpul sezonului de furnizare, regăsesc pe facturi restul de plată (adică cei 40%) în factura lunii mai.


Anul acesta, în mod excepțional, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în luna mai, am fost nevoiți să prelungim sezonul de funizare pentru încălzire, pe timp de noapte, până în 18.05.2019. Astfel, pe facurile aferente lunii mai se va regăsi atâta restul de plată din consumul de încălzire a lunii ianuarie 2019, la care se adaugă suma pentru perioada de furnizare până în 18 mai. De aceea valorile facturilor din luna mai din acest an sunt mai mari decât cele din anii precedenți Clienții Colterm care au optat să plătească integral costurile încălzirii termice în sezonul de furnizare, vor regăsi pe facturi doar consumul aferent lunii mai”, a informat Colterm.

Reprezentanții instituției le reamintesc clienților lor că pentru orice nelămuriri sau dacă doresc detalii despre serviciile oferite o pot face la punctele de lucru din cele două mall-uri, la sediul central al societății de pe strada Joseph Lonovici nr. 4 sau pe www.colterm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.